voiture

 

Start u soms moeilijk?
Lagere motorprestaties?
Een verhoogd verbruik?
Brandende indicatorlampjes op het dashboard?
Probleem technische controle (verontreinigende stoffen)?
De schuldige, in meer dan 75% van de gevallen? De vervuiling van uw motor.

 

Waarom is hier ontkalking vereist?

Het is de verbranding, in het hart van uw motor die verantwoordelijk is voor roetafzetting in de cilinders, de zuigers, het roetfilter, de EGR-klep en de turbo.

Door de vervuiling verhinderen de onderdelen dat de motor correct werkt. Als de calamine (roet) niet regelmatig wordt verwijderd, doen zich storingen voor en kan het additief snel vervuild raken (reken op 350 euro voor de EGR-klep en tot 2.000 euro voor een turbo.)

Waarom is het ontkalkingsstation Hy-Calamine hier vereist?

Geconfronteerd met de vervuiling van de motor biedt de Hy-Calamine-technologie een exclusieve unieke en gepatenteerde oplossing, gecertificeerd door het Ministerie van Transport en het Bureau Veritas. Komende uit de industriële wereld en erkend door de pers vanwege zijn betrouwbaarheid, reinigt Hy-Calamine de motoren grondig van calamine door waterstof in de luchtinlaat te injecteren.

Het traject van deze waterstof zorgt voor de regeneratie van alle motoronderdelen. Geregenereerd vindt de motor zijn koppeling opnieuw, defecten worden gecorrigeerd en vervuilende stoffen worden met meer dan de helft geëlimineerd.

Waarom voorkeur geven aan een ontkalking met waterstof in plaats van chemische toevoegingen? 

De ontkalking door middel van waterstof wordt geproduceerd door de verbetering van een natuurlijk verschijnsel, namelijk de verrijking van het lucht-/brandstofmengsel in uw verbrandingsmotor.

Dit proces is effectief en niet agressief omdat het geen chemische en corrosieve stoffen in uw motor introduceert.
De calamine wordt eenvoudigweg opgelost in de motor en ontsnapt op natuurlijke wijze met het uitlaatgas waar het wordt verzameld in een filter die voor dit doel is voorzien.

“Het is beter om te voorkomen een product waarvan de bijwerkingen niet gekend zijn, te introduceren in een injectiesysteem van 4.000€ […] geef de voorkeur aan een professionele reinigende ontkalking.”

 

Auto Plus, less het artikel

 

Gecertificeerd: Door het Ministerie van Transport en het Bureau Veritas
Herkend: Geprezen door de pers, is het station met succes getest door Auto Plus, M6 Turbo et Décision Atelier