FlexFuel Energy Development ontwerpt en vervaardigt systemen die het brandstofverbruik en de uitstoot van vervuilende deeltjes verminderen. We hebben verschillende certificeringen en onderscheidingen ontvangen die het bewijs leveren van de kwaliteit van onze producten en onze kennis van zaken.

De SNCF heeft, bij volmacht van het Ministerie van Transport, belast met de veiligheid van het Franse spoorwegnet, de Waterstofsystemen gecertificeerd als zijnde compatibel met locomotief motoren die op het spoorwegnet rijden (Decreet van 26-06-2014).

Het Directoraat van Maritieme Zaken van het Ministerie van Ecologie, Duurzame Ontwikkeling en Energie heeft het gebruik van deze Waterstofsystemen gecertificeerd als zijnde compatibel met schepen (Decreet van 06-07-2012).

Het Concours Lépine, een Franse wedstrijd die sinds 1901 de beste uitvindingen heeft beloond, heeft het Ethanol-conversiesysteem van Flexfuel Company (trofee voor beste innovatie van 2009) en de Waterstofoplossing (2010) bekroond.

De producten en diensten van Flexfuel Energy Development worden in veel landen verdeeld: Schotland, Turkije, België, Spanje, Luxemburg, Nederland, Italië, Litouwen en Griekenland.

 

veritas

europe-1ministere-1sncf