poid lourd

 

Start uw vrachtwagen soms moeilijk? 
Overmatige zwarte rook achter uw vrachtwagen?
Stelt u vast dat de prestaties van uw vrachtwagen verminderen?
Gaten in de versnelling?
Vertoont uw vrachtwagen een verhoogd verbruik?
Branden er indicatorlampjes op het dashboard?
Probleem technische controle (verontreinigende stoffen)?
De schuldige, in meer dan 75% van de gevallen? De vervuiling van uw motor door calamine.

 

Waarom is het ontkalken van een vrachtwagen van essentieel belang?

FlexFuel EnergyDevelopment heeft een station voor ontkalking en motorreiniging door waterstofinjectie ontworpen voor vrachtwagens en industriële motoren tot 16 liter motorvermogen: Hy-Calamine 3000S met de optie EGR Pilot.

Het is de verbranding, in het hart van de motor van uw vrachtwagen die verantwoordelijk is voor roetafzetting in de cilinders, de zuigers, de DPF, de EGR-klep en de turbo. Wie heeft nog niet eerder een defect Adblue-systeem gekend, wat problemen veroorzaakt voor de DPF door een panne te veroorzaken!

Door de vervuiling verhinderen de onderdelen dat de motor correct werkt. Als de calamine (roet) niet regelmatig wordt verwijderd, doen zich storingen voor en kan het additief snel vervuild raken, uw vrachtwagen kan vastlopen aan de kant van de weg met uw lading om het nog niet te hebben over de kosten van de onderdelen, een vervuilde injector van een vrachtwagen, een beslagen turbo, enz… (reken op 1.350 euro voor de Turbo en tot 6.000 euro voor een DPF,….)

Waarom is het ontkalkingsstation Hy-Calamine 3000S hier vereist?

Geconfronteerd met de vervuiling van de motor van vrachtwagens, trucks en tractoren, biedt de Hy-Calamine-technologie een exclusieve unieke en gepatenteerde oplossing, gecertificeerd door het Ministerie van Transport en het Bureau Veritas

Komende uit de industriële wereld en erkend door de pers vanwege zijn betrouwbaarheid, reinigt Hy-Calamine 3000S de motoren grondig van calamine door waterstof in de luchtinlaat te injecteren.

Ontkalkingsstation van vrachtwagens

Het traject van deze waterstof waarborgt de regeneratie van alle delen van uw motor (vervuilde DPF, EGR-klep, Turbo, Injector). Geregenereerd vindt de motor zijn koppeling opnieuw, defecten worden gecorrigeerd en vervuilende stoffen worden met meer dan de helft geëlimineerd.

Het ontkalkingsstation door waterstofinjectie Hy-Calamine 3000S reinigt zal uw motor en alle onderdelen die door calamine worden aangetast grondig reinigen en het regelmatig ontkalken van uw vrachtwagen zal u helpen voorkomen dat:

  • Er zwarte rook vrijkomt via de uitlaat van uw vrachtwagen.
  • Het DPF-filter problemen veroorzaakt door verstopping.
  • Problemen gelinkt met de slechte verdamping van uw injectoren.
  • De indicatorlampjes op uw dashboard gaan branden.
  • De motor van uw vrachtwagen vermogen verliest.

Waarom voorkeur geven aan een ontkalking met waterstof in plaats van chemische toevoegingen?

De ontkalking door middel van waterstof wordt geproduceerd door de verbetering van een natuurlijk verschijnsel, namelijk de verrijking van het lucht-/brandstofmengsel in uw verbrandingsmotor.

Dit proces is effectief en niet agressief omdat het geen chemische en corrosieve stoffen in uw motor introduceert.

De calamine wordt eenvoudigweg opgelost in de motor en ontsnapt op natuurlijke wijze met het uitlaatgas waar het wordt verzameld in een filter die voor dit doel is voorzien.

“Het is beter om te voorkomen een product waarvan de bijwerkingen niet gekend zijn, te introduceren in een injectiesysteem van 4.000€ […] geef de voorkeur aan een professionele reinigende ontkalking.”

Auto Plus, less het artikel

 

Gecertificeerd: Door het Ministerie van Transport en het Bureau Veritas
Herkend: Geprezen door de pers, is het station met succes getest door Auto Plus, M6 Turbo et Décision Atelier