Uw voertuig ontkalken

Start u soms moeilijk? Lagere motorprestaties? Een verhoogd verbruik? Brandende indicatorlampjes op het dashboard? Weigering of tweede bezoek aan de technische controle wegens te hoge vervuilende emissies? In 75% van de gevallen is de boosdoener de vervuiling van uw motor!

Het is de verbranding, in het hart van uw motor die verantwoordelijk is voor roetafzetting of calamine in de cilinders, de zuigers, de injectoren, het roetfilter, de EGR-klep en de turbo. Door de vervuiling verhinderen de onderdelen dat uw motor correct werkt. Als de calamine (het roet) niet regelmatig wordt verwijderd, raakt uw motor vervuild. Er doen zich pannes voor en de toevoeging kan snel vervuild zijn. Reken op ongeveer 350 € voor een nieuwe EGR-klep en zelfs 3.000 € voor de vervanging van uw turbo!

Denkt u dat uw voertuig dit type probleem vertoont?

Waarom en hoe zijn onze oplossingen nodig?

Geconfronteerd met de vervuiling van de motor biedt de Hy-Calamine- en Hy-Carbon Connect-technologieën een exclusieve unieke en gepatenteerde oplossing, gecertificeerd door het Ministerie van Transport en het Bureau Veritas.

Afkomstig de industriële wereld en door de pers geprezen omwille van de betrouwbaarheid, kan u met onze stations voor motorontkalking door waterstofinjectie uw motor grondig reinigen door waterstof in de luchtinlaat te injecteren. Het traject van deze waterstof zorgt voor de regeneratie van alle motoronderdelen. Wanneer de behandeling is voltooid, vindt uw motor al zijn oorspronkelijke prestaties terug.

Waarom motorontkalking door waterstofinjectie verkiezen boven reinigen met chemische toevoegingen?

Het is beter om te voorkomen een product waarvan de bijwerkingen niet gekend zijn, te introduceren in een injectiesysteem van 4000 € […] geef de voorkeur aan een professionele reinigende ontkalking.

Auto Plus

De ontkalking door middel van waterstof wordt geproduceerd door de verbetering van een natuurlijk verschijnsel, namelijk de verrijking van het lucht-/brandstofmengsel in uw verbrandingsmotor. Dit proces is efficiënt en niet agressief omdat het geen chemische en corrosieve stoffen in uw motor introduceert.

De calamine wordt eenvoudigweg opgelost in de motor en ontsnapt op natuurlijke wijze met het uitlaatgas waar het wordt verzameld in een filter die voor dit doel is voorzien.

Realiseer echte besparingen en verleng de levensduur van uw voertuig

Dankzij de motorontkalking door waterstofinjectie FlexFuel

  • 4500€ Bespaar op uw dure onderdelen! Reken op 1.500 € voor een nieuwe roetfilter, 350 € voor een nieuwe EGR-klep en zelfs 3.000 € voor een nieuwe turbo …
  • 54% vermindering van schadelijke emissies De FlexFuel-oplossing reinigt uw motor grondig door waterstof in de luchtinlaat te injecteren.
  • 15% vermindering van uw verbruik Verlaag uw vervuilende emissies en win aan koopkracht!

Wilt u meer weten over ontkalken?

Ontdek onze antwoorden op de vragen die u zichzelf stelt

Alles over de ontkalking