Over

Flexfuel Décalaminage

FlexFuel Energy Development, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van motorprestaties en -verbruik, ontwikkelt en verkoopt sinds 2008 een reeks hoogwaardige en erkende producten. Onze expertisegebieden zijn als volgt

Ontkalking

100% ecologische controle van motorverontreiniging

Ontkalking met FlexFuel-waterstofinjectie is de meest economische en milieuvriendelijke oplossing voor het beheersen van motorverontreiniging.

Motorvervuiling door koolstof is de hoofdoorzaak van een groot aantal vermogensverliezen, voortijdige veranderingen van onderdelen, defecten en zelfs breuken, om nog maar te zwijgen van de desastreuze milieueffecten veroorzaakt door overconsumptie van motoren en hun vervuilende lozingen.

Vind dankzij ons Hy-Calamine-ontkalkingsstation een gezonde motor en vermijd de vervanging van dure onderdelen. Profiteer ook van een vermindering van uw brandstofverbruik en verminder uw vervuilende uitstoot!

Hy-Carbon Connect: de revolutie op het gebied van ontkalken!

Hy-Carbon Connect, het 100% geconnecteerde ontkalkingsstation. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams hebben Hy-Carbon Connect voor u ontwikkeld: het 100% verbonden ontkalkingsstation. Geniet hierdoor van een behandeling die perfect is aangepast aan uw voertuig en uw rijstijl!

Wilt u meer weten over het ontkalking van FlexFuel Energy Development®?

De oplossing om groener en goedkoper te rijden!

Ontkalking