Flex Fuel Energy Development omringt zichzelf met de best mogelijke partners om u de beste service en de beste voorzieningen te bieden. U vindt hieronder een niet-uitputtende lijst van bedrijven die met ons samenwerken en die ons vertrouwen:

American Car Wash - Partenaire FlexFuel  Delko - Partenaire FlexFuel  CNPA - Partenaire FlexFuel  partenaires-ciscar
www.americancarwash.com www.delko.fr www.cnpa.fr www.ciscar.fr
 partenaires-e-leclerc  partenaires-ferron  partenaires-rapidparebrise  partenaires-decharenton
http://www.e-leclerc.com http://www.rapidparebrise.fr http://www.decharenton.fr
 partenaires-idgarages  

partenaires-tpa

 partenaires-mecacyl  

partenaires-logicsystem

www.idgarages.com www.groupetpa.fr www.mecacyl.com www.logicsystem.fr
 partenaires-via  

partenaires-unicap

 

partenaire-bioethanol

www.viaautomobile.com www.unicap.fr  www.bioethanolcarburant.com

 

C

Deze partners verdelen of bevelen onze waterstof-ontkalkingsstations van professionals aan.

Een blijk van ernst die de leidende positie van Flex Fuel Energy Development bevestigt in termen van de technologie van onze Hy-Calamine tankstations met onze EGR Pilot-systemen.

Alle professionals in ons netwerk kunnen genieten bij de Hy-Calamine waterstof ontkalkingsstations genieten van:

  1. Opleiding over het behandelen van voertuigen met waterstof ontkalking, over alle merken en modellen van voertuigen.
  2. Een gevorderde opleiding over het behandelen van problemen met betrekking tot EGR-klepvervuiling, resulterend in pannes, gaten in de versnellingsbak, zwarte rook en motor controlelampjes op auto’s.
  3. Een gevorderde opleiding over het behandelen van problemen met betrekking tot roetfilter (RF), verstopping door vervuiling, resulterend in defecten, gaten in de versnellingsbak en motor controlelampjes op auto’s.
  4. Een gevorderde opleiding over het behandelen van problemen met betrekking tot turbo’s en verstelmechanismen van turbo’s, verstopping door vervuiling, resulterend in defecten, gaten in de versnellingsbak en motor controlelampjes op auto’s.
  5. Het EGR Pilot-systeem, gepatenteerd door Flex Fuel Energy Development, om de EGR-klep aan te drijven op elk voertuig van elk merk (Audi, BMW, Peugeot, Citroën, Renault, Volkswagen, …) tijdens de behandeling, om de EGR-klep beter te reinigen, ontgrendelen en los te maken.

Het zijn deze opleidingen en deze energie die de professionals waarmee we samenwerken ter uwer beschikking stellen om u de beste producten aan de beste prijs aan te kunnen bieden.