Recrutement FlexFuel

Word lid van de enige Franse fabrikant van ontkalkingsstations waarnaar wordt verwezen door de grootste namen in de automobielsector en die wordt erkend door de toonaangevende media (AUTO PLUS, DECISION ATELIER, TURBO…).

Profiteer van een snelgroeiend bedrijf, een snelgroeiende sector (+ 50% jaarlijks), met technologische doorbraken en het enige gepatenteerde product op de markt (EGR PILOT).

Verkoop met vertrouwen het enige product op de markt dat betrouwbaarheid, veiligheid (gevalideerd door het Ministerie van Transport), prestaties en winstgevendheid voor uw klanten biedt. Een FlexFuel klant wordt snel een vriend!

Krijg zinvolle en motiverende beloningen met een volledige pakket pc/mobiel/wederzijds/autoservice.

Wat vragen we in ruil?

Gemotiveerde, strijdlustige verkopers, getraind in directe verkoop en in staat om het brede doelpubliek van potentiële klanten (garages, gemeenschappen, vervoerders, motorfabrikanten…) te overtuigen.

Een ideaal profiel?

  • U heeft meer dan 10 jaar directe verkoop achter de rug
  • U legt gemakkelijk contact, een handdruk, straalt zekerheid uit
  • Uw succespercentage afspraak/verkoop is in het slechtste geval 1 op 4
  • U werkt voor de kost en u heeft altijd hoge inkomens gehad (+ 35.000€/jaar)
  • Voor u is de verkoop niet alleen een baan, maar ook een passie
  • Als kers op de taart werkt u al als verkoper in de ontkalkingssector en profiteert u van een speciale welkomstbonus

Herkent u zichzelf in deze eigenschappen?
Wij hebben interesse in u!
Nu is het aan u om ons te bewijzen dat u de beste kunt zijn!
Solliciteer!

 

Een kleine bonus?

FLEXFUEL ENERGY DEVELOPMENT is ook de Franse leider inzake de conversiekits met ethanol. Met meer dan 180 goedgekeurde garage installateurs, profiteren we van een uitgebreid netwerk van professionals die nu al 9 jaar kunnen getuigen van onze ernst! Een product dat eveneens sterk groeit, en dat een aanvulling kan zijn op uw vergoeding! Een welkomstpremie wordt aangeboden aan professionals in de industrie met bewezen ervaring.